Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Προφίλ

     Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1984 με κύριο αντικείμενο το διαφημιστικό και επιχειρηματικό δώρο. Η εταιρεία μας αναπτύχθηκε σιγά σιγά έχοντας ως βασική της προτεραιότητα την υπεύθυνη και ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.

    Έχοντας διανύσει τόσα χρόνια πορείας στο διαφημιστικό - επιχειρηματικό κομμάτι, πλέον, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε κάθε είδους εκτύπωση με δικά μας μέσα, έχοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

    Η πρακτική και η αποτελεσματική μεθοδολογία της εταιρείας μας, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε την δημιουργία ενός project από το πρώιμο στάδιο (κατασκευή και δημιουργία μακέτας/προϊόντος) έως και την επιτυχή αποπεράτωση του και παράδοση στον τόπο που μας ορίζεται κάθε φορά, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

    Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από δυναμική, εφαρμόζοντας υψηλά standards, σύγχρονες μεθόδους marketing και άριστη ποιότητα προϊόντων με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη και βελτίωση με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.